Skultuna IS - Norrby SK

Den uppskjutna matchen från omgång 1 spelas nu på onsdag 9:e Juni !

En väldigt viktig match för båda lagen som krigar på den nedre halvan av tabellen .

Jag tror att Skultuna vinner med 3-2 !!

Skultuna IS                                2-0 ( 2-0 )                              Norrby SK

1-0 Hamez Kinolli
2-0 Max Holmberg

Skultunas hemsida :

Då tog vi årets första 3 poängare hemma mot Norrby IK som var en hängmatch från första omgången.

Och efter 2 bra matcher på raken var självförtroendet starkt och vi visste att jobbar vi på så vinner vi. Och det gjorde vi.
Vi gjorde 1-0 efter 12 minuter och 2-0 efter 19 minuter sen spelade vi fotboll i ungeför 20 minuter till. Sen till andra halvlek och slutet av första var det mest bara ett enda långt krig om bollen och vi bevakade vår ledning. Skapade även några chanser till men det var inget skönspel.

Matchens Spark: Max Högervolley till 2-0. Och då ska ni veta att max har 2 vänsterfötter ungefär.
Matchens Snespark: Svesse som skickade en frispark från en linjen till hörnflaggan, bort med skiten!
Matchens Snesegel: Norrbys tränare som i situationen ovan applåderade, men är man ett riktigt jäkla snesegel så är man. Grät hela matchen gjorde han också.
Matchens Domare: Amelin Begovic, var faktiskt bra, lät det kampas en del, släppte fördel, viftade inte med kortet. Lite svår att prata med ibland och några missar men det måste få göras.
Matchens Spelare: Svårt att säga något annat än Stahre eller Hampus där båda gör ett grymt jobb i mitten, så de får dela på utmärkelsen.

Norrby hade totalt 2 riktigt farliga lägen, en nick strax utanför där Thomas var chanslös om den hade gått innanför, men bra målvaktsöga. Och skott nära där Thomas gör en grym räddning.