Att driva en blogg tar en hel del tid om man vill göra det ordentligt och kräver mycket energi. Den energin finns inte längre så därför kommer jag inte längre att skriva här.

Jag tycker att det är viktigt att det finns ett forum för lagen på den här nivån att träffas och diskutera. Jag vill även passa på att tacka alla trevlig spelare, ledare och andra som jag har haft kontakt med.

Är det någon som känner att den vill ta över bloggen, skriv en kommentar med kontaktuppgifter.

Tillberga besegrade Gideonsberg

Gideonsbergs IF - Tillberga IK 1-2

Lennart Engvall, tränare TIK: Vi får tillbaka lite folk och kan äntligen prestera det som vi vill. Vi går in och markerar direkt att vi vill äga bollen, nyttja vårt kreativa mittfält, fylla på med mycket folk och skapa målchanser. Dom lyckas ändå göra 1-0 på en frispark utifrån som vi bör få bort. Trots det så öser vi på och kvitterar halvägs in i första halvlek genom Marcus Hjelm. Efter det faller vi in i gamla synder och tar inte de offensiva initiativen så matchen jämnas ut lite grann. GIF har ett bra lag med många skickliga spelare som är farliga om man släpper ifrån sig initiativet. I paus talar vi alvar och kommer ut med rätt fokus och skapar mängder med lägen. 2-1 av Jonathan Gall på en retur som Greijer jobbar fram. Vi har ytterligare fyra bollar i virket så det är inget snack om att vi förtjänar segern. Vår bästa match hitills mot ett individuellt skickligt lag som alltid känns lite farliga trots dominans i såväl spel som chanser. Vi är många i TIK idag som gör det vi skall och då vinner vi!

Ado Sadzak, tränare GIF: En av våra sämre matcher då vi ställer till det fast vi leder ned 1-0 på en snygg frispark . Tillberga jobbade bra och vinner ganska rättvist. Vi kom aldrig upp i några bra nivåer. Får ta nya tag nästa vecka

Resultat Omgång 8

Sörstafors-Kolbäck FK - Tortuna SK 0-3

Tobias Henriksson, tränare TSK: Vi gör en relativt dålig första halvlek där vi är för bekväma  och sätter oss i taskiga lägen över hela planen och vi får tacka vår målvakt Robin för att vi håller nollan, han gör en 3-4 riktigt bra räddningar så vi ska vara glada för 0-0 i paus. Vi pratar i paus om att vi måste ta jobbet i andra för att vi ska kunna vinna. När andra startar så är det ett helt nytt TSK som tar över spelet och börjar jobba för varandra över hela banan. Detta ger också resultat i 60:e minuten då vi tar ledningen. Resterande matchen så känns vi stabila och kan sista tio utöka till 3-0. Som sagt en dålig första halvlek men en bra andra och det räcker idag. Bäste TSK:are är idag Robin i målet som räddar oss i första.

Skultuna IS - Västerfärnebo AIK 1-1

Hampus Tronêt, lagkapten SIS:
80-20 i bollinehav och ca 20-1 i avslut på mål summerar matchen. Extremt tungt just nu. Grattis Färnebo till poängen
.

Gustav Smeds, spelare VAIK: 8 återbud från förra vinst matchen vilket gjorde att vi fick plocka in ett par spelare som inte varit med o tränat på ett par år. Vi börjar matchen ändå rätt okej även fast det är Skultuna som för spelet. Vi tar ledningen i första med en riktig kanon frispark och de var bara de målet som blev i första halvlek. I andra backar vi hem och försöker kontra men Skultuna rullar ut oss och skapar mängder av chanser men våran målvalt storspelade idag. Men i 85 fick de tillslut in kvitteringen. Surt för oss som gör en riktig kämpar insats idag! Vi hade även ett avslut i stolpen vid ställning 1-0 så synd att de inte blev mål där för då hade de nog slutat med vinst, men vilket skulle ha varit mycket orättvist.

Skinnskattebergs SK - Bosnisk SK 4-3

Michael Nguyen, spelare SSK: Vi spela riktigt bra och tog ledning med 2-0 där vi rulla bollen och gjorde fina mål, BSK gjorde 2-1 innan första halvleken va slut. Båda lagen ville verkligen vinna, BSK fick en straff i andra halvleken och därmed kvittera till 2-2. De rulla bollen bra och hade högt tempo, inte långt efter det tog de ledning genom ett inlägg där en BSK spelare nickar den in i mål. Inte många minuter kvar men vi vägrar att förlora på hemmaplan 3 gånger på raken. Vi kvitterar till 3-3. Och i sista minuten fick vi hörna där Mattias Sundberg skruvar in den och en BSK spelare nickar den i sitt eget mål. Det var en fartfylld match och båda lagen kämpade hårt. Idag visar skinnskatteberg att vi ska va med och fightas i toppen.