Resultat Omgång 8

Sörstafors-Kolbäck FK - Tortuna SK 0-3

Tobias Henriksson, tränare TSK: Vi gör en relativt dålig första halvlek där vi är för bekväma  och sätter oss i taskiga lägen över hela planen och vi får tacka vår målvakt Robin för att vi håller nollan, han gör en 3-4 riktigt bra räddningar så vi ska vara glada för 0-0 i paus. Vi pratar i paus om att vi måste ta jobbet i andra för att vi ska kunna vinna. När andra startar så är det ett helt nytt TSK som tar över spelet och börjar jobba för varandra över hela banan. Detta ger också resultat i 60:e minuten då vi tar ledningen. Resterande matchen så känns vi stabila och kan sista tio utöka till 3-0. Som sagt en dålig första halvlek men en bra andra och det räcker idag. Bäste TSK:are är idag Robin i målet som räddar oss i första.

Skultuna IS - Västerfärnebo AIK 1-1

Hampus Tronêt, lagkapten SIS:
80-20 i bollinehav och ca 20-1 i avslut på mål summerar matchen. Extremt tungt just nu. Grattis Färnebo till poängen
.

Gustav Smeds, spelare VAIK: 8 återbud från förra vinst matchen vilket gjorde att vi fick plocka in ett par spelare som inte varit med o tränat på ett par år. Vi börjar matchen ändå rätt okej även fast det är Skultuna som för spelet. Vi tar ledningen i första med en riktig kanon frispark och de var bara de målet som blev i första halvlek. I andra backar vi hem och försöker kontra men Skultuna rullar ut oss och skapar mängder av chanser men våran målvalt storspelade idag. Men i 85 fick de tillslut in kvitteringen. Surt för oss som gör en riktig kämpar insats idag! Vi hade även ett avslut i stolpen vid ställning 1-0 så synd att de inte blev mål där för då hade de nog slutat med vinst, men vilket skulle ha varit mycket orättvist.

Skinnskattebergs SK - Bosnisk SK 4-3

Michael Nguyen, spelare SSK: Vi spela riktigt bra och tog ledning med 2-0 där vi rulla bollen och gjorde fina mål, BSK gjorde 2-1 innan första halvleken va slut. Båda lagen ville verkligen vinna, BSK fick en straff i andra halvleken och därmed kvittera till 2-2. De rulla bollen bra och hade högt tempo, inte långt efter det tog de ledning genom ett inlägg där en BSK spelare nickar den in i mål. Inte många minuter kvar men vi vägrar att förlora på hemmaplan 3 gånger på raken. Vi kvitterar till 3-3. Och i sista minuten fick vi hörna där Mattias Sundberg skruvar in den och en BSK spelare nickar den i sitt eget mål. Det var en fartfylld match och båda lagen kämpade hårt. Idag visar skinnskatteberg att vi ska va med och fightas i toppen.