Tillberga besegrade Gideonsberg

Gideonsbergs IF - Tillberga IK 1-2

Lennart Engvall, tränare TIK: Vi får tillbaka lite folk och kan äntligen prestera det som vi vill. Vi går in och markerar direkt att vi vill äga bollen, nyttja vårt kreativa mittfält, fylla på med mycket folk och skapa målchanser. Dom lyckas ändå göra 1-0 på en frispark utifrån som vi bör få bort. Trots det så öser vi på och kvitterar halvägs in i första halvlek genom Marcus Hjelm. Efter det faller vi in i gamla synder och tar inte de offensiva initiativen så matchen jämnas ut lite grann. GIF har ett bra lag med många skickliga spelare som är farliga om man släpper ifrån sig initiativet. I paus talar vi alvar och kommer ut med rätt fokus och skapar mängder med lägen. 2-1 av Jonathan Gall på en retur som Greijer jobbar fram. Vi har ytterligare fyra bollar i virket så det är inget snack om att vi förtjänar segern. Vår bästa match hitills mot ett individuellt skickligt lag som alltid känns lite farliga trots dominans i såväl spel som chanser. Vi är många i TIK idag som gör det vi skall och då vinner vi!

Ado Sadzak, tränare GIF: En av våra sämre matcher då vi ställer till det fast vi leder ned 1-0 på en snygg frispark . Tillberga jobbade bra och vinner ganska rättvist. Vi kom aldrig upp i några bra nivåer. Får ta nya tag nästa vecka