Omgång 3: IK Oden - Norrby SK

IK Oden                                   4-3 ( 2-1 )                             Norrby SK

Norrby`s hemsida :

Torsdagskvällens match mot IK Oden slutade med förlust efter att Oden avgjort i 88:e
minuten när deras forward Karwan Saeed Foad slog in 3-4 vilket också var hans tredje mål.
Oden började även matchen bäst och hade de bästa chanserna men Norrbyförsvaret var samlat.
Framåt fick man inte ut så mycket utan det blev mycket felbeslut.
Därför var det inte helt ologiskt när Oden tog ledningen efter 20 minuter.
Men bara minuten efter kan Norrby kvittera när Emil Johansson nickar in en
frispark från Rickard Nordahl. Efter målet var det Oden som låg på igen.
Norrby såg ut att hålla 1-1 till vilan men med ett par minuter kvar av halvleken kan
Oden åter ta ledningen efter en hörna.

Det såg bättre ut i andra och spelet jämnades ut. Nu började även Norrby skapa lite chanser
och spelet blev bättre när Gabriel Andersson kom in efter 10 minuter.
Det var även han som gjorde 2-2 på straff sedan Nisse Eriksson blivit kapad av Odens målvakt.
Straffen chippades läckert in i mål. Men glädjen blev inte långvarig och fem minuter
senare fick Oden straff efter en kapning.
Jonathan Muukkonen var på bollen som ändå kunde smita in.
Återigen visar Norrby god moral när man bara ett par minuter efter kvittera ännu en
gång då Gabriel Andersson gör sitt andra mål med en långskott som går i ribban
och in efter en touch. Norrby såg ut att klara oavgjort även om Odens anfallare missade
en bra chans efter att Karwan fått öppet läge efter en frispark.
Men han skulle alltså till slut ta revansch då han skickar iväg ett inte så
märkvärt skott som slinker in i mål.

Tungt att tappa poäng i slutminuterna men över 90 minuter så var resultatet rättvist.