Omgång 4: Ransta IK - Romfartuna GIF

Ransta IK                                      1-0 ( 1-0 )                           Romfartuna GIF

Fredrik Johansson   1-0

Romfas hemsida :

Vi måste lita på vårt spel!

Vi började matchen bra och på 15 minuter så har vi 3 heta lägen. Sen gör vi en målvaktsmiss och 1-0 är ett faktum. Sen händer något. Romfa slutar spela som vi ska, vi börjar gnälla på domaren och kommer in i Ranstas spel med mycket långbollar. Och våra chanser blir få efter detta. Vi måste ha bättre tålamod och våga tro på vårt spel. Då kommer målen. Men som det var nu så ville alla spela hjältar och göra allt själva och då skapar vi inget. Vi får ta lärdom av detta och inte få panik så fort vi ligger under utan fortsätta tro på de spel vi kan. Sätt till hela matchen så var det inte rättvist med förlust men vi skapade väldigt få lägen efter deras 1-0 mål.

// John

Divfive kommentar :

Som väntat en målsnål och jämn match som kunde gå åt vilket håll som helst !
Det laget som vann den här matchen skulle få ett litet glapp till botten och det blev i detta fall Ransta.
För Romfartuna`s del blir dom nog kvar där nere en stund då Sura och Tillberga står på tur i spelprogramet .