VLT Cupen



Dom sista division 5 lagen som är kvar i VLT-Cupen möts ikväll kl 19:00 på Tortuna IP och det är Tortuna SK som tar emot IFK Västerås.

Sist var det Tortuna som drog längsta strået i serien.


Lycka till bägge lagen !






Tortuna SK - IFK Västerås  1-3 (1-1)

Målskytt TSK:

Simon Phalm

Målskyttar IFK:

Peter Fernström 2, Robin Stigevik






Kommentarer
Postat av: divfem fan

Fantastiskt humoristiskt att Ferna i VLT säger om Tortuna. "De slår bara långt hela tiden". Jag har sett tre matcher med IFK i år och det var ju i princip bara långbollar från dom hela matcherna, senast mot IFK så var det nog 20-25 långbollar bara i första halvlek.

2011-06-15 @ 11:02:47
Postat av: Till divfem fan

Citat från www.vlt.se



"I Tortunas mål återfanns veterankeepern Pär ”Poffen” Larsson.

46-åringen kunde inte göra mycket åt målen – och konstaterade efteråt:



- De vinner rättvist. De spelar fin fotboll.



"

2011-06-15 @ 15:52:47
Postat av: divfem fan

Senast mot NSK menade jag självfallet

2011-06-15 @ 16:13:55
Postat av: OJ

Håller med den senaste kommentatorn. IFK slog många långbollar igår också. Utan att ta bort att IFK är bra. Så var de skärrade igår när de låg under.Tyvärr kunde inte TSK hitta motmedel mot IFK:s spel. Sjabbel i försvaret bäddades för IFK. Synd att domaren igår visslade när spelarna i IFK skrek eller att IFK:s tränare höjde rösten. Det är inte synd om IFK om de blir avblåsta för ojust spel!

2011-06-15 @ 16:38:16
Postat av: TSK

IFK var klart bättre i andra halvlek, i första var det jämnt skägg och TSK hade en grym möjlighet till 2-1 en minut före paus. IFK slog, precis som TSK, mest långt hela tiden utom sista 10-15 minuterna då de bevakade ledningen bra och höll bollen fint inom laget. Däremot verkade IFK tröttare än TSK på slutet, flera klagade och ville byta... så det där med att bara IFK har kondition i femman var kanske lite väl magstarkt.

2011-06-15 @ 21:19:32
Postat av: Anonym

Känns som det blivit en pajkastning här på bloggen om vilka som slår mest långbollar? IFK leder serien som för väntat sen har medåker och tortuna gjort en grym vår så hela femman är vid öppen inför hösten så lägg ner all skit snack och höj dom lagen som höjas bör!!! Sen fram emot en rolig höst :)

2011-06-15 @ 22:49:40
Postat av: Kent Karlsson

Dåliga förlorare genomsyrar TSK:s kommentarer kan man utläsa. Det fanns inga tillstymmelsen till att IFK spelarna såg trötta ut, flertalet av bytena kom efter IFK;s 1-3 ledning. Varför tror ni då tränarna väljer att byta ut flertalet spelare då? Jo för att spara på krafterna till det tuffa spelschemat och samtidigt ge avbytarna en chans att visa upp sig.

Hoppas på fler konsekventa och mer tillförlitliga inlägg och mindre förkastliga kommentarer från samtliga parter.

Mvh

2011-06-15 @ 23:39:15
Postat av: Tortuning

Att TSK är dåliga förlorare håller jag absolut inte med om. Att man är besviken efter en förlust är inte konstigt alls. Det var inte Tortuna som vägrade tacka motståndarna efter en förlust lagen emellan... Sedan det här med långbollarna - vi spelar i division 5! Det klart alla lag slår långbollar, det förekommer ännu högre upp i systemen också.

Att "alla" verkar vara emot IFK också tror jag inte har att göra med laget som sådant utan det har nog mest att göra med att alla neutrala hoppas på skrällar. Är man neutral så är en skräll det roligaste som finns! Detta alltså av att IFK ÄR bäst i serien och troligvis vinner det hela!

Lycka till alla.. /Tortuning

2011-06-16 @ 11:59:42
Postat av: Femman tippare

Har sett många matcher i femman i år och är inte förvånad att IFK leder serien och förmodligen vinner den sen vist dom slår långt emellan åt men dom hittar en väg för att vinna matcherna vilket det går ut på.Se håller jag med Kent att Medåker och Tortuna har varit riktigt bra så här lång men dom kan inte komma och säga att dom rullar boll för jag har sett båda dom lagen ett flertal gånger och det är mycket långt där med.Måste bara säga att våren lag är Tortuna SK dom var tippade i botten men har inte förlorat sedan premiären och som sagt jag har sett dom flera gånger och det finns en andledning till deras framgång 1. dom vet att dom inte rullar ut så många lag här och anpassar sig efter det2.Dom krigar stenhårt i 90 minuter på varje boll varje närkamp helt enkelt springer mer än vad andra lagen i femman gör så om man vill prata vältränat så kola när Tortuna spelar. Hoppas det lämnas mer tid till det positiva i femman än att tjata om att ett eller annat lag spelar långbollar det händer i betydligt bättre serier/ligor än div 5 västmaland.



Lycka till dom 2 sista omgångarna nu ALLA lagen!!

2011-06-16 @ 13:07:12
Postat av: Jonas Priest

Vilket snick snack! Skulle direkt fotboll vara mindre fin? Ett bra lag behärskar förhoppningsvis både direkt spel och spel med mer bollinnehav, sen använder man sig av det som gynnar laget mest för stunden. Är man snabbare och starkare än motståndaren eller om möjligheten att slå en direktpassning som kan skapa en målchans dyker upp så utnyttjar man väl det?

2011-06-16 @ 17:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0