Grattis Skultuna

Skultuna slog ut VIK

Skultuna IS skrällde och vann mot VIK Fotboll i åttondelsfinalen i VLT-cupen på tisdagskvällen.

Det blev en målrik tillställning på Kvarnbackavallen när åttondelsfinalen mellan Skultuna IS (division 5) och VIK Fotboll (division 2) skulle avgöras på tisdagskvällen. VIK började bäst och satte ett ordentligt tryck mot Thomas Grandin i Skultunamålet under inledningen av matchen, och de gulsvarta gjorde även matchens första mål i den åttonde minuten genom Dennis Olsson.

Men Skultuna kom tillbaka, mycket tack vare de tre straffsparkar som laget fick som handikapp på grund av att laget spelar tre serier under VIK.

Efter att ställningen varit 4-4 i halvtid gick Skultuna ifrån till en 6-4-ledning med 25 minuter kvar att spela. Efter det var det spel mot ett mål och VIK jagade frenetiskt för att komma ikapp, men kom aldrig närmare än till 6-5 och är därmed utslaget.