Betyg på lag 7-12

Betyg enligt: + + + + + = Suverän säsong, + + + + = Mycket bra säsong, + + + = Bra säsong, + + = Godkänd säsong, + = Dålig säsong, - = Katastrofal säsong
 
7. Norrby SK
32 poäng, +4 (Förra säsongen: 7:a i div 5, 32 poäng, +4)
Kommentar: Norrby hamnade till slut på samma placering, poäng och målskillnad. Efter en imponerande vår med blicken på en division fyra-plats så var hösten något helt annat. Ganska snabbt försvann chansen till avancemang och NSK blev till slut ett mittenlag.
Nyckelspelare: William Niemi-Carlsson
Betyg: + + +
 
8. Skinnskattebergs SK
30 poäng, -7 (Förra säsongen: 9:a i div 5, 23 poäng, -13)
Kommentar: Många hade tippat Skinnskatteberg som ett bottenlag och laget låg också där och slogs länge men några viktiga sommarvärvningar samt att Ernebrink på topp fortsatte att leverera mål gjorde att Skinnsberg till slut blev ett mittenlag.
Nyckelspelare: Mikael Ernebrink
Betyg: + +
 
9. Kurdiska FF
23 poäng, -27 (Förra säsongen: 10:a i div 5, 14 poäng, -41)
Kommentar: Kurdiska slogs i botten hela den här säsongen, vilket var helt väntat. Men när det verkligen stod på sin spets så levererade Kurdiska. De vann bara tre matcher på hösten men samtliga kom mot lagen nedanför i tabellen vilket blev avgörande.
Nyckelspelare: Hajer Heidaripak
Betyg: + +
 
10. Västerfärnebo AIK
22 poäng, -9 (Förra säsongen: 2:a i div 6, 37 poäng, + 40)
Kommentar: Nykomlingarna som klarade sig kvar som sista lag även om det inte kändes speciellt nära att de skulle åka ut. VAIK hotade alla lag och två 4-0 förluster var de största nederlagen. Att komma tredje sist men ändå bara ha -9 i målskillnad visar att de mycket väl kunde kommit ett par placeringar högre.
Nyckelspelare: Mattias From
Betyg: + + +
 
11. Gideonsbergs IF
14 poäng, -23 (Förra säsongen: 12:a i div 4, 16 poäng, -53)
Kommentar: Det blev fall rätt igenom femman efter att ha kommit sist i fyran förra säsongen. Var tippat som ett av lagen som skulle hota om avancemang i år men blev istället tvärtom. Nästa år blir det division sex för lag som spelade i division tre 2005.
Nyckelspelare: Ali Sultan
Betyg: -
 
12. Ransta IK
8 poäng, -45 (Förra säsongen: 3:a i div 6, 33 poäng, +10)
Kommentar: Ransta gick upp som tredje och sista lag från division sex förra säsongen och de flesta var nog överens om att det skulle bli upp och vända för länets jojo-lag. Det blev bara åtta poäng trots att de hotade topplag i ett fåtal matcher.
Nyckelspelare: Johan Barkskog
Betyg: +

Kommentarer
Postat av: JI

Får man plocka 1 nyckelspelare i Ransta så är det Andreas Westerlund utan tvekan... Vi lär väll synas här 2014 igen ;)

2012-10-02 @ 23:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0