Omgång 19

Hallstahammar SK - Skultuna IS 4-0
Frågan inför matchen var vilket lag som skulle leda jakten på tredjeplatsen där Tortuna befinner sig. Svaret blev Hallstahammar men de är fortfaran fyra poäng att ta in på tre matcher. Tufft. För Skultuna gick tåget i och med förlusten.
 
Surahammar FK - Assyriska FC 4-2
Hösten har verkligen inte varit Surahammars melodi, så har det var i flera säsonger men skillnad är att i år har de skaffat sig ett bra utgångsläge inför hösten. När de sedan skärper till sig när det vankas seriefinal och vinner där, ja då är man nära serieseger. Fem poäng ner till Assyriska nu.
 
Norrby SK - Ransta IK 2-0
Derbyt slutade med hemmavinst vilket betyder att Ransta nu är klara för division sex om det inte blir så att bara ett lag åker ur för då har de fortfarande chans om de går om Gideonsberg. Kryphålet blir om samtliga division tre lag klarar sig kvar samtidigt som tvåan i fyran kvalar upp. Då åker bara ett lag ur. Det har känts klart länge men nu är det i praktiken klart. Skön vinst för Norrby som inte gjort någon bra höst.
 
Tortuna SK - Romfartuna GIF 4-4
Målkalas i Tuna-derbyt. Romfartuna vägrar att förlora och räddade poängen i slutet av matchen. Dock hade de behövt alla tre poäng för att hota om tredjeplatsen. Istället viktigt för serietrean Tortuna att de inte förlorade då de nu har fyra poängs marginal till närmast jagande lag.
 
Gideonsbergs IF - Skinnskattebergs SK 2-5
Division sex kommer närmare och närmare för GIF. Enda chansen att på egen hand klara kontraktet är att vinna minst två av resterande tre matcher samtidigt som Kurdiska inte får ta en enda poäng till.
 
Kurdiska FF - Västerfärnebo AIK Spelades inte
Av någon anledning spelades inte denna match.

Kommentarer
Postat av: TSK

Romfa gjorde en kämpainsats och fick lite hjälp av domaren med en tveksam straff i slutminuterna. Men sett till 90 var det rättvist med oavgjort. TSK har tyvärr ett supersvårt avslut, tycker vi som håller på dem. Ransta borta är Ranstas sista chans att hängar kvar, om bara ett lag åker ur. Sedan Assyriska med massa nyförvärv och avslutningsvis Skultuna borta som av tradition brukar bli förlust. Hallsta ska kanske hållas som favorit till 3:e platsen trots allt?

2012-09-09 @ 15:40:56
Postat av: Div 5

Vilken spännande avslutning det blir i toppen :)

2012-09-09 @ 22:46:37
Postat av: HSK

Haha, ett klassiskt trick att försöka lägga över favoritskapet på motståndaren. Hallsta har GIF(b), som är deras sista chans att hänga kvar, Skinnskatteberg(b) som har gått väldigt bra i höst och är ett av seriens bästa lag på hemmaplan, och Sura(h) som vinner serien, men tro inte att de kommer omotiverade till det klassiska derbyt för det! Utöver detta har Tortuna 4poäng och +3 i målskillnad till godo, så nja favoritskapet tillhör inte HSk i dagsläget, men spännande ska det bli!

2012-09-10 @ 20:47:11
Postat av: Niklas

Kurdiska-färnbo kommer spelas imorgon onsdag kl 18 på brandhovda ip. Den spelades inte pga ändrad tid vilket ledde till att det inte fanns domare att få tag på.

2012-09-11 @ 11:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0