Inför rapport: Västerfärnebo AIK

1.
2.
3. Norrby SK
4. Tortuna SK
5. Romfartuna GIF
6. Skinnskattebergs SK
7. Sörstafors/Kolbäck
8. Västerfärnebo AIK
9. Dingtuna GIF
10. Tillberga IK
11. Gideonsbergs IF

Kommentar: Tappat några duktiga spelare men samtidigt fyllt på med Gustav Smeds som kommer att bli viktig i VAIK. Däremot är det ganska lättläst för motståndarna när de mesta offensivt går igenom just honom. Högre upp än en åttondeplacering tror jag inte de lyckas med, de får snarare titta nedåt.

Nyförvärv: Gustav Smeds, Hannes Parlow, Dan Goren, Fredrik Kristoffersson samt några comebacks.
Förluster: Adam Funk och Erik Boström, Norrby SK. Mattias Frohm (flyttat).
Placering i fjol: Tia i femman
Målsättning: Vi har som målsättning att försvara platsen i serien och evetuellt sikta in oss på att förbättra någon placering.

Kjell-Åke Persson är ny som tränare från Avesta. Ass. tränare är Kalle Hallström och lagledare Robert Pettersson. Båda gör comeback efter ett års uppehåll. Kalle och Robert har svarat på frågorna.

Ni har fått tillbaka Gustav Smeds som var nyckelspelare 2011 när ni gick upp från sexan. Vad kommer han att betyda för er?
Angående Gustav Smeds så kommer en forward av klass hem, en sniper som vet hur man gör mål, han kommer att avgöra matcher.

Det är ni och Norrby som är från Sala kommun. Vad betyder derbyna mot NSK?
Derbymatcher är alltid roliga och spännande då alla känner alla, ofta storpublik, det brukar bli tuffa o bra matcher mot Norrby SK, det är alltid trevligt att möta dom.

Ni har träningsspelat två gånger mot Sala FF:s juniorer, varför har ni valt att möta dom? Är det inte som att man har allt att förlora genom att möta ett juniorlag?
Angående träningsmatcherna mott SalaFF juniorer, så känner vi i VFAIK tränaren i Sala bra (bördig från VFAIK) och vi har lagt in två matcher mot dom på kort varsel på våra tilldelade träningstider,tuff vinter med flera inställda matcher har gjort att vi spelat mot dom på träningstiderna.(tyvärr inte uppvärmd KG plan)

Vilken träningsmatch skulle du vilja lyfta fram som er bästa?
Vlt-cupen var en tuff och lärorik match innan serien, riktigt tufft motstånd (Syrianska) så den ser vi som en träningsmatch och tar lärdom av den.

Är det någon speciell spelare som utmärkt sig under försäsongen?
Vi är ett kollektiv och vi jobbar för varandra och alla är lika viktiga i ett lagbygge så att framhålla någon speciell spelare är svårt, alla är beroende av varandra.

Hur kommer topp-3 se ut när säsongen är slut?
1. Bosniska
2. Tortuna
3. Skultuna

Varför är det bra att divfive-blogg finns?
Du gör ett riktigt bra jobb, en bra "sida" att man för lite koll på vad som händer, en riktigt bra informationskälla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0