Analys på lördagens matcher

Västerås BK 30 (D4H) - Tortuna SK (D5H) 3-1
Kommentar: Efter två matcher mot på pappret svagare motstånd var det dags att möta BK30 från division fyra. Men en förlust mot ett lag som satsar på den övre halvan av fyran är ingen katastroff.

Norrby SK (D5H) - Fanna BK (D5H) 3-1
Kommentar: Sjätte raka nu på försäsongen utan nederlag och femte segern. Fanna spelar i Upplandsfemman och var ett mittenlag förra säsongen. Ser ljust ut för Sala-laget i dagsläget, frågan är hur långt det räcker när serien drar igång.

Gideonsbergs IF (D5H) - Romfartuna GIF (D5H) 1-2
Kommentar: Uddamålsvinst för Romfa i division fem-mötet. Inte helt oväntat resultat. Fortfarande relativ svårt att analysera hur GIF står i år. Men av resultaten hittills att döma håller de ungefär samma kvalité som förra säsongen.

Sörstafors-Kolbäck (D5H) - IFK Ekberga (D6H) 1-2
Kommentar: Oklart kring slutresultatet. Enligt VFF.se en Sörstaseger men enligt andra källor ska siffrorna vara de omvända. Om vi förutsätter att det blev förlust så är det inte hela världen. Ekberga ser starka ut och kommer med största sannolikhet finns med i toppen av sexan.

Dingtuna GIF (D5H) - Tärnsjö IF (D5H) 9-0
Kommentar: Så kom årets första seger, och som den kom. 9-0 mot ett reservbetonat Tärnsjö. Men det spelar mindre roll. 9-0 är ett bra resultat oavsett motstånd och en självförtroendehöjare för laget.

Vilken lag imponerade mest på dig?

Söndagens match:
15.00 Bosnisk SK (D5H) - Assyriska FC (D4H) – Wenströmska IP


Kommentarer
Postat av: BSK

BSK. Assyriska 5-1

Postat av: Anonym

BSK 5-1 AFC

2013-03-24 @ 18:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0