Referat från träningmatcherna 2-3 mars

2/3
11.00 IK Oden (D4H) - Romfartuna GIF (D5H) 1-0

Från Romfartunas hemsida:
Det blev förlust i den första träningsmatchen mot IK Oden. En match där uppladdningen fick sig en törn av att en av våra ledare förlorat en nära anhörig. Trots detta samlades vi och var eniga om hur vi skulle spela. I början av matchen var det flera sekvenser där Oden inte fick låna bollen över huvud taget och Romfa var det klart bättre laget. Vi skapade många målchanser men dålig skärpa i avsluten ledde till att Oden kunde hålla ställningarna. Spelet jämnade efter hand ut sig och Romfa tappade initiativet, även om Oden aldrig skapade några heta målchanser.. I halvtid pratade vi om att utnyttja kanterna bättre samt att försöka få längre anfall. Av detta blev intet. Romfa spelade stereotypt och förutsägbarhet, medansvar Oden hade farliga omställningar. En sådan omställning skulle fastställa slutresultatet efter ett misslyckat uppspelsförsök från Romfas sida.

Sammanfattningsvis kan man säga att detta borde vara en match man vinner, men vi hade inte tillräcklig lyster, som  en viss gammal förbundskapten skulle ha uttryckt sig.

Från Arbogas hemsida:
En rättvis seger där Södra styrde spelet mycket bra, 1:a målet kommer efter ca. 30min. genom Hazhar Qorbani. i 35:e minuten ökade Dennis Boskailo på Södras ledning till 2-0 och efter 43 minuter gör Sebastian Fahlberg 3-0 som även är halvtidsresultat. I pausen görs det några byten och Brandon Wade kommer in, och i 75:e minuten gör han 4-0 till Södra. Efter 80 minuter gör Brandon åter mål 5-0 till Södra, även i 2:a halvlek avslutar Sebastian Fahlberg Södras målskörd med 6-0 i den 83:e minuten på nick efter en hörna.

13.00 Internmatch: Bosnisk SK Blå - Bosnisk SK Grön 3-2

Från Bosnisk hemsida:
BSK vs Juventus IF blev istället en internmatch mellan spelarna i BSK då Juventus saknade folk. Man fick göra det bästa av situationen och delade upp två lag, blå och grön. Ena laget, blå, leddes av Oziris och Oliver och det gröna laget leddes av Chealseas ansikte uttåt Tomas Fryklöf och Juve legendaren Franco Pertunaj. Det ska sägas att grön hade ca 4 spelare från Juventus.

Ingen ide att skriva någon utförlig rapport då det inte blev den träningsmatchen vi hade tänkt oss. Men lite kort: Gröna laget hade mycket boll under hela matchen men det var de blåa laget som skapade de farligaste chanserna. Man vänta in grönas misstag och slog om snabbt. Djole slännickar in 1-0 efter en fin frispark från S7 som idag va S20. 2-0 kommer även från en fast situation. Bollen dimper ner till Elvir som iskallt lägger in bollen. Även 3-0 kommer i första där Djole åker slalon mellan Asmir och Anel B och placerar in bollen i mål. Andra halvlek börjar likt den första. Men de gräna får luft under vingarna när de slår in en fin frispark, 3-1. 3-2 kommer även då Asmir flyttar fram och stressar fram ett läge som han snyggt skjuter i mål. Mycket nervöst på slutet, ska dom gröna göra en Inter och kvittera och kanske ta ledningen? Nej matchen slutade 3-2 till Blå. Matchen lirare: Djoooleegooool!!

Nästa vecka sätts vi på test då vi möter div 4 laget Triangeln IK från Eskilstuna. Tyvärr utan Asmir o Anes då dem ska spela kval till ett Futsal mästerskap för exil Bosnier. Lycka till!

Vill även passa på och gratulera Momo Camberi som i sin testmatch med Syrianska gjorde 1 mål. Matchen slutade 1-1 mot Enskede. Biji Momo!

Håll utkik på hemsidan då vi kan ha flera överraskningar på gång.

15.00 Gideonsbergs IF (D5H) - Valskog IK (D6H) 0-2

Från Miscot Blogg:
Detta var den sämsta matchen på försäsongen i år .Ingen fart många fel pass och inget av lagen hade något ordnat spel.Jag ser inte hur GIF kommer att klara detta i år om man spelar som man gjorde i dag.Valskog spelade med en man mindre och lyckades ändå att vinna matchen med 2-0 de bra gjort. Nej finns inte mycket mer att säga om denna match.