Säker Bosnisk seger mot Färnebo

Bosnisk SK - Västefärnebo AIK 4-0
Bosniska tog en säker seger på måndagskvällen på Wenströmska. Redan i halvtid kändes matchen avgjord då BSK gått upp till en 3-0 ledning. I andra halvlek lyckades de göra ett mål till framåt och även hålla nollan. En moralhöjare för laget samtidigt som Färnebo inte behöver gräva ner sig för det här. Det finns andra matcher där poäng ska komma.

Anel Murgoz, spelare BSK: Vi spelade grymt i första, högt tempo, bra kombinationer och effektiva. 3-0 i halvtid. I andra spelar vi ut, det blir lite Hawaii en period men utan att överdriva så hade dem ett skott på mål under hela matchen. Bra genomförd match från vår sida.

Kalle Hallström, tränare VAIK: Vi möter ett väldigt bra lag. Oroligt starka på alla positioner på plan. Vi släpper in 3 mål och alla på hörnor. I andra halvlek möter vi dem lite högre upp på plan o stör dem lite mera i spelet. Bosniska är ett spelande lag och kommer att plocka många poäng. Bara ladda om batterierna till nästa match.