Oavgjort i kvällens enda match

Dingtuna GIF - Gideonsbergs IF 1-1
Oavgjort i onsdagens enda match i division 5. Dennis Asmussen gav Dingtuna ledningen med sitt sjätte mål för säsongen och gick då också upp i skytteligaledning. GIF kunde kvittera i slutminuterna och får fortsätta jakten på deras första seger.

Robin Stärling, spelare DGIF: Vi var inte alls med. Ingen vilja och enkla misstag. Trots det tar vi ledningen genom Dennis, som vanligt! Hela andra har vi panik och bara försvarar. Vi ska vara glada för en poäng. Skärpning till nästa match! Blir några dagars välbehövlig vila nu också.

Ado Sadzak, tränare GIF: En stor dominans av Oss där vi missar otroligt många bra lägen. 1-1 känns som en förlust med tanke på spelövertaget samt det chanser vi har. Dingtuna tar ledningen i första och vi kvitterar i 90:e  så av den anledningen ska vi nog vara nöjda med 1-1. Vi har till och med ett friläge efter kvitteringen men skjuter på målvakten.   Vi hade allt spel men Dingtuna hade också några bra lägen att utöka sin ledning från första men deras lägen var mer chansartat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0