Omgång 6

Gideonsbergs IF - Sörstafors-Kolbäck FK 1-0

Ado Sadzak, tränare GIF: 1-0 i 70:e min Vi har total kontroll på matchen men har fortfarande svårt att punktera den. Sörsta var uddlösa och vi kände oss enbart hotade vi fasta situationer.. Dom fick inte till det utan fick jaga Micke boll men vi missad o sed vanlig ordning ett antal bra lägen som känns lite onödigt. Vi bör vinna en sånär match med 2-3 bollar. Vet att dom saknade några spelare och har inte så bred trupp. Rättvist utan tvekan äntligen!

Farid Bayesteh, spelande tränare SK91: Förlust 1-0 mot ett taggat gif..kort sammanfattat så gör vi årets sämsta match , skapar ingenting var inte ens  värda 1 poäng, katastrof helt enkelt... grattis till segern gif

Norrby SK - Bosnisk SK 3-4

Håkan Eriksson, tränare NSK:En match som innehöll det mesta. Matchen rivstartar med mål av NSK genom Eric Boström i andra matchminuten. Eric lurar flera Bosniska backar och prickskjuter lågt i bortre hörnet, mycket snyggt!
Men Bosnisk både kvitterar och tar ledningen ganska omgående och det gjorde att NSK fick jaga istället för att spela lugnt. I andra halvlek sätter NSK fart igen och kvitterar ganska fort. Tyvärr får Bosnisk ånyo ett psykologiskt viktigt mål då dom återtar ledningen snabbt efter NSK-målet.
I jakten på kvittering så gör Bosnisk 4-2. På slutet forcerade Norrby med en straff som betalning, men närmare kom inte Norrby denna kväll då matchen slutar 3-4.

Asmir Avdić, lagkapten BSK:
Norrby får in ett tidigt mål för vi inte va vakna från start, dom gör en riktigt bra start! Vi lyckas få in 1-1 och 2-1 innan halvtid sen tycker jag att båda lagen gör en dålig start på andra, men norrby gör 2-2 och börjar pressa högt men vi va stabila bakåt och lyckas göra 3-2 och 4-2 genom 2 fina anfall. Norrby har långt ifrån gett upp efter de, dom fortsätter försöka hota oss, dom kom inte riktigt fram till mål förens i slutet när dom slår en lång boll in i straffområdet där de blir en kamp och domaren blåser straff. Dom sätter straffen (riktigt fin straff) men de bara 1.5 minuter kvar av matchen då så vi kunde hålla undan rätt lätt! Tycker vi var värdiga vinnare men norrby visade prov på riktigt fin fotboll idag :) lycka till i serien norrby. Damir Avdić blir matchens lirare med 2 mål och 2 assist.

Romfartuna GIF - Västerfärnebo AIK 5-1

Thommy Engström, lagkapten RGIF: Förberedelserna innan matchen var kaos. Enbart 4 spelare var i tid till samlingen! När vi väl hade genomgången enades vi om att nu går vi ut o fokuserar på att spela för att det är roligt...

Det verkade på en gång när matchen var igång som om taktiken för dagen var rätt. Redan från avspark rullade vi boll på ett helt annat sätt än vad vi gjort under hela säsongen. Varje spelare tog löpningar och var spelbara. Relativt tidigt lossnade det för oss också med 1-0 och 2-0. Vi kände nog allihopa i laget att matchen var vår och att Västerfärnebo inte skulle komma i närheten av en poäng.

Matchen slutade 5-1, efter en rejäl urladdning av oss. Spelar vi som idag tror jag vi slå samtliga lag i serien, även om det är svårt att dra för stora slutsatser från matchen pga. ett blekt bortalag.

Måste hylla By som gjorde ett kanonjobb i offensiven och defensiven!!

Niklas Ahlm, spelare VAIK: Ännu en tung förlust där siffrorna rinner iväg. Vi försvarar oss oerhört dåligt samtidigt som vi sällan lyckas etablera nåt spel på offensiv planhalva. Vi har nåt halvläge men är aldrig riktigt nära att hota romfartuna som vinner rättvist även om vi rycker upp oss och spelar lite bättre i andra. Trots romfadominans tycker jag Peter Ahlm gör en kanoninsats i försvaret samtidigt som Emil Fahlin gör en mycket bra andra halvlek när han flyttas in på innermitten.

Nu laddar vi om inför nästa match istället, vi vet vad vi kan om vi får spelet att stämma, kvaliteten finns, det gäller att få ut den på plan bara.

Skinnskattebergs SK - Tortuna SK 1-4

Michael Nguyen, spelare SSK: Vi börja ju ganska bra men tapper huvudet när de får in sitt första mål, slarvar mycket med passningar. Tortuna är ett bra lag, det visste vi redan från början. Men de vinner på att vi slarvar och sumpar våra mål chanser medans de sätter sina. Men långt kvar tills seriens är slut, som sagt alla slår alla i den här serien så man vet aldrig hur det slutar, bara och blicka framåt o hoppas på det bästa.

Tobias Henriksson, tränare TSK: Vi gör en bra match där vi får Skinnsberg dit vi vill. Defensiven funkar bra förutom i början då de har två bra lägen att göra mål men misslyckas. Då gör vi 1-0 och efter detta tar vi över första halvlek och kan gå till pausvila med 3-0. I andra spelar vi mycket på resultatet och ser till att vi står rätt defensivt hela tiden. 10 minuter in på halvleken gör vi 4-0 och matchen är över. Som sagt en mycket bra match av oss där alla spelare ska ha en stor eloge för sitt hårda jobb.

Skultuna IS - Tillberga IK 1-0

Hampus Tronet, spelare SIS: Vi jobbar stenhårt för varandra samtidigt som vi rullar boll fint med en del riktigt fina kombinationer idag. Tillberga är tunga att möta, dom slår sina långbollar på sina forwards som är farliga men vi stänger ner dom bra idag. Vi gör en bra första halvlek. Tillberga skapar väl egentligen ingeting i första, vi har ett par vassa skott som deras målvakt gör bra räddningar på. Vi kommer ut starkt i andra och gör 1-0 rätt så tidigt sen är det närmare 2-0 en 1-1 även om dom har en nick i ribban efter vårat mål. Vi skapar chanser och sliter för varandra. Jag tycker vi gör en mycket stabil match. Vi trummar på!

Lennart Engvall, tränare TIK: Skultuna började riktigt bra och kunde slå ett par bollar igenom vår backlinje och runda med fart och skapa ett par lägen. Efter hand får vi ändå tag i dom och resten av halvleken blir ett ställningskrig utan några direkta chanser från nått håll. Känslan är ändå att halvleken är deras men att slutet är vår. 0-0 i halvtid. I andra tar Skultuna tag i det och vinner i princip alla andrabollar och ställer om rättvända. De kan då slå riktigt bra bollar på deras snabba fprwards och ytterfältare. Dom gör också ett snyggt mål på en sådan chans. Vi försöker flytta upp men blir väldigt stereotypa och slår i princip bara långt trots att det inte är det vi skall göra. På fasta är vi dock farliga och har en nick i ribban och en nick som deras keeper gör en grym räddning på när han tippar den i ribban och ut. Defensivt gör vi det bra med undantag av 20 min i andra halvlek men offensivt och spelmässigt är det inte bra. Skultuna vinner knappt men rättvist. Greijer och Jimmy Sjöstrand gör ändå riktigt bra matcher i grönvitt. Gustav Andersson gör också sin bästa match för säsongen.