Resultat Omgång 3

Västerfärnebo AIK - Dingtuna GIF 2-6
Tennissiffror på Svedboäng när Dingtuna besökte Färnebo. Dingtuna klättrade några placeringar i och med segern, Västerfärnebo har nästa chans till att ta första segern för säsongen i omgång 5 då de står över nästa.

Gustav Smeds, spelare VAIK: Vi börjar med en stålande fotboll och leder med 2-0 efter 10, sen släpper vi olyckligt in tre skit mål och de leder med 3-2 i paus. Efter de blir vårat spel inte alls lika bra och i slutet när vi går för kvitering så kontrar de in massa mål. De hade en kvick spelare på topp som nog flera lag än vi kommer ha problem med.

Robin Stärling, spelare DGIF:
Vi släppte in ett mål direkt efter 30 sekunder. Efter 10 min stod det 2-0 till Västerfärnebo. Vi visste att dom hade en snabb forward men tappade han ändå. Efter den väckarklockan började vi kämpa oss in i matchen och tog för oss mer. Våra forwards Dennis och Wiklund krigade på ordentligt och i halvtid hade vi vänt till 3-2. Backlinjen tog bort deras forwards totalt och vi satte äntligen våra chanser. Bäst på plan var Patrik Larsson och Dennis Asmussen med sitt hattrick!


Tillberga IK - Norrby SK 0-0
Tillberga spelar oavgjort för andra matchen i rad och jagar fortfarande första seger. Norrby tar en poäng efter att gått tomhänta i förra omgången. Tufft motstånd väntar i nästa omgång i form av spellediga Tortuna.

Lennart Engvall, tränare TIK: En gastkramning! Norrby började fantastiskt bra och hotade i djupled gång efter annan första 15. Sedan fick vi på lite press och kom upp i banan. Vi tog över och spelade riktigt bra med fina kombinationer men utan att vara riktigt nära. Det kändes ändå i halvtid som om det var upp till oss att gå ut och göra slut på tillställningen. Men... Norrby kom ut som ett nytt lag och tog över det centrala mittfältet och skapade ett antal heta chanser. Vi plockade in en spelare till centralt, fick tag i det och bytte chanser med Norrby matchen ut. Sett till spel borde vi kanske vunnit, sett till chanser borde Norrby vunnit. Hela laget gör det bra men Jesper Johnsson är fantastisk på mittfältet, vår "reservkeeper" Foppa och Dennis Lindqvist i mittförsvaret gör det också strålande.

Håkan Eriksson, tränare NSK: Gräspremiär! Som de flesta gräsplaner så här i början så är det ett svårbemästrat underlag. Då det är svårt att spela bollen på en hoppig plan så uteblir liret och kämpatakterna får tas fram. Trots 0-0 vid slutsignalen så saknades det inte målchanser. Vi borde ha satt dit bollen vid några tillfällen, men är trots allt tacksam för en poäng. Jag är heller inte särskilt orolig för att målen framåt uteblev, då vi skapar målsituationer hela tiden.

Sörstafors-Kolbäck FK - Romfartuna GIF 1-0
Säsongens överraskningar hittills. Sörsta tog sin andra raka segrar medan Romfartuna inkasserade tredje raka förlusten och är i och med det enda laget utan poäng efter tre omgångar.

Farid Bayesteh, spelande tränare SK91: Jag tycker att vi gör en väldigt bra match från början till slut. Har full kontroll på dom matchen igenom. Synd bara att vi inte gör fler mål på dom lägen vi skapar, men men vi plockade 3 nya poäng o ser fram emot söndagens match.

Gideonsbergs IF - Bosnisk SK 0-3
BSK har vaknat efter förlusten i premiären och har nu två raka vinster med två nollor bakåt. GIF jagar fortfarande första vinsten, närmast väntar Skultuna på hemmaplan.

Ado Sadzak, tränare GIF: En jämn match där BSK får ett turligt mål i första. Andra halvlek tog vi lite komando utan att skapa några direkt farliga lägen. Sista kvarten gick vi över på 3-4-3 och åker på två lite oturliga baklängesmål. Inte orättvist men det kunde likväl ha slutat 0-0. Eller 1-1... Vi är inte där än :)

Asmir Avdić, spelare BSK: Vi gör en bra match, vi försöker rulla även fast planen inte var den bästa. I andra halvlek fick vi lite skador som gjorde att vi var tvungna att göra några byten , som gjorde att vi tappade matchen lite men dom skapade inte några chanser ändå för vi va stabila bakom. Tycker dom gör en bra match och pressar oss hårt när det står 0-1 men sen får vi göra 0-2 och 0-3 och då var det över. Tack för en god kamp GIF och lycka till i serien :)


Kommentarer
Postat av: Åskådare

Vaik ledde med 2-0 och lirade ut Dingtuna, hade chans på både 3 o 4-0 men sen vände de totalt och Dingtuna vänder.

2013-05-09 @ 21:49:55
Postat av: Div fem fan

tillberga kan tacka domaren för poängen som blåste av när en norrbyforward hade friläge. i och för sig ingen säkerhet att han hade satt den men avsluten från 40 meter i mål var snyggt.

2013-05-09 @ 21:59:21
Postat av: hubbo

Tillberga gjorde 1-0 när två min var kvar, men Norrby kan tacka domaren som blåste av för något bara han uppfattade.

2013-05-09 @ 22:10:31
Postat av: fan

Ska tilläggas att tik gjorde mål anfallet innan och nsk fick frispark tveksamt så 1-1 där ;)

2013-05-09 @ 22:12:17
Postat av: ......

Glömde du att han dömde bort ett mål för tillberga precis innan? Är matchen slut så är den!

2013-05-09 @ 22:14:38
Postat av: Div fem fan

japp, slut är slut. helt rätt. tror/hoppas att till och med spelaren som fällde en nsk-spelare onödigt kan erkänna att det var frispark. men med den domare som dömde idag kunde vad som helst hända.

2013-05-09 @ 22:20:00
Postat av: ......

Norrby hade ju en i nät också, även de tveksamt domslut, bra av båda lagen i alla fall

2013-05-09 @ 22:21:52
Postat av: !!!

NSK FICK 1 mål bortdömt i första också så tycker kanske 2-1 skulle vara rättvist :)

2013-05-09 @ 22:22:50
Postat av: Galne Gunnar

Fan så jämn serie!!

2013-05-09 @ 22:53:51
Postat av: ......

Norrby hade ju en i nät också, även de tveksamt domslut, bra av båda lagen i alla fall

2013-05-09 @ 22:56:17
Postat av: Lirare

Jeppe Johnsson måste ju vara femmans bästa spelare? Gjorde som han ville med Norrby.

2013-05-10 @ 01:03:14
Postat av: till lirare

Ja absolut ......

2013-05-10 @ 05:23:57
Postat av: ???

Vem fan är jeppe Johnsson ?

2013-05-10 @ 19:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0