Skinnsberg tar andra raka

Gideonsbergs IF - Skinnskattebergs SK 1-3

Ado Sadzak, tränare GIF:
Vi hade hört att Skinnsberg  var riktigt bra så vingade stor respekt .. Vi dominerar första 45 minuter totalt. Dom har inget avsluta i första och vi har flera nr chanser . 1-0 var i underkant.. Tyvärr så kommer vi ut i andra väldigt ofukuserade och Skinnsberg får just det mål som vi inte ville att dom skulle få i början av andra. Ett inlägg som år snätt landar  i burgaveln :( helt plötsligt får vi jaga och som styr matchen. Vi är inte vakna... Vi har läge att göra 2-1 när vi var två mot en men den som skjuter träffar målisen ... Deras 2-1 mål är en halvträff som tyvärr ger dom energi  och studsar in i bortre hörnet .. Retsamt sakta. Vi flyttar faran och chansar på att kvittera de sista 7 minuterna då kontrar dom in 3-1.. Inte rättvist men kanske inte oförtjänt häller :) dom kämpade sig in i matchen och det funkar.

Patrik Parkatti, tränare SSK: 3 poäng "super skönt"