Tabell efter omgång 7

 
Ungefär en tredjedel av serien är spelad. Vilka är överraskningarna? Och vilket lag hade ni trott mer om?

Kommentarer
Postat av: Niklas

Bosniska och romfartuna får ses som plumpar än så länge. Romfartuna visade prov på fin kvalitet förra säsongen men ligger just nu sist samtidigt som jag håller bosniska som seriens klart bästa lag utav de jag själv mött eller sett spela.
Överraskningen hittills får väl isf bli tortuna som jag inte trott så mycket om men nu klättrat upp i serieledning efter en stabil insats i början på säsongen.

2013-05-30 @ 14:32:34
Postat av: Supportern

Tortuna har ett spel som fungerar, alla är med på det och så kör dem på det fullt ut, därför dem leder serien.

Sen kanske dem inte spelar den vackraste fotbollen för en åskådare att se på, eller den roligaste fotbollen att spela MEN dem gör oftast flest mål och vinner matcher och det är ju ändå det spelet går ut på.

2013-05-30 @ 17:39:38
Postat av: Div 5 fan

Senaste veckornas resultat visar att vilket lag som helst kan slå i stort sett alla lag i årets femma. Skillnaden i årets serie är enligt mig att det inte finns lika många topplag i år men att serien är betydligt jämnare och därmed roligare. Förra året var det en övre och en undre halva rätt tidigt och det enda som hände var att Romfa gjorde en kanonavslutning på hösten och Tortuna en dålig höst vilket gjorde att de inte tog en div 4 plats. Tror att det mycket väl kan vara så att SK 91 kan slå TSK i helgen och att Romfa kan vinna över Dingtuna trots att det skiljer många poäng just nu mellan lagen.

2013-05-30 @ 22:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0