Tre heta och tre kalla

Spelledigt den här helgen så då får man roa sig med annat. Det har gått ungefär en fjärdedel av serien och bloggen har tänkt att göra en lite sammanställning. Listorna är gjorda utöver förväntningarna jag hade på lagen inför säsongen.
 
Tre heta
1. Skinnskattebergs SK
Att SSK är en välbevarad hemlighet i väst visste vi. Men att de skulle göra en så här bra säsongsstart var en positiv överraskning. Nu har de två raka förluster så nu gäller det för SSK har att visa att de kommer att vara med och slåss om en topplacering.
 
2. Tillberga IK
Efter ett par tunga år så trodde nog många att Tillberga var ett sjunkande skepp. Försäsongen gav inga andra tecken heller men när säsongen kom igång så har TIK visat upp andra egenskaper. Enda obesegrade laget i serien och de släppte bara in ett mål på de första tre matcherna.
 
3. Tortuna SK
TSK är en överraskning på det sättet att det såg väldigt tungt ut på försäsongen. Att de kunde resa sig och leverera när det väl gäller är starkt, därför är de trea på listan istället för Dingtuna GIF. Enda plumpen var storförlusten mot Norrby SK.
 
Tre kalla
1. Romfartuna GIF
Får tyvärr förstaplatsen är utan konkurrens. Laget som såg oslagbara ut i slutet av förra säsongen har startat serien med fem raka förluster. Hoppet om ett serieavancemang är redan nu så gott som bortblåsta. Nu gäller det att ta poäng så att det inte blir en kamp om nedflyttning.
 
2. Bosnisk SK
Många, inklusive de flesta i deras lag, trodde att det skulle bli en "Walk in the park" att ta sig till fyran. Efter fyra matcher har de dock redan förlorat två matcher, varav en mot nykomlingskollegan Dingtuna. Det trodde nog inte många som såg BSK som klara seriefavoriter.
 
3. Västerfärnebo AIK
VAIK ser ut att få det tungt i årets femma. De har redan släppt in 17 mål på fyra matcher. Drygt fyra insläppta mål per match håller inte om de vill spela i femman även nästa år. Fem framåt och nollade i två av fyra matcher skrämmer inte heller.
 
Håller ni med? Vilken lag har imponerat mest och vilket bör verkligen ta sig i kragen?

Kommentarer
Postat av: Podolski

Skulle kanske mer säga att andra raka förlusten för skinnsberg kom i senaste omgången

2013-05-20 @ 07:48:17
Postat av: Anonym

Skinnsberg har väl förlorat mot både Skultuna och Tillberga?

2013-05-20 @ 07:59:13
Postat av: Div five

Absolut! Gick lite fort där. Men de får hänga kvar som etta ändå!

2013-05-20 @ 08:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0