Då var 2 omgångar spelade

 
Babylon stog för en rejäl skräll då man slog Skultuna med 2-1. Det var inte många som trodde det innan men som jag sagt innan så tror jag alla lag kan slå alla och det kommer att bli en hel del skrällar/konstiga resultat iår!
Skultuna hade svårt att få till några farligheter och Babylons backlinje var staaabil!
 
Ransta har inte börjat så bra som försäsongen förutspådde men att förlora mot Sörsta med 2-0 är ingen jättegrej då Sörsta ser ut att bli ett stabilt topplag!
 
Oden kör över nykommlingen Valskog med hela 6-0 och Oden har börjat säsongen strålande! Kommer att utmana i toppen!
 
Färnebo har också öppnat piggt och förra omgången var det ena nyförvärvet där fram som stod för 2mål, denna gång var det den andra, hemvändaren Gustav Smeds som stod för 2 kassar och dom 2 herrarna kommer att vara med i skytteliga toppen! Tyngre för GIF som det såg så bra ut för på försäsongen men torskar här med 2-0 mot färnebo. Ingen bra match att titta på enligt säkra källor!
 
Romfartuna ser ut att få kriga på nere i botten iår och 0-8 i målskillnad tyder på att något måste hända framåt iplanen (Men också bakåt). Nu torskar man med 2-0 mot Sura som har öppnat bättre än många trott! Hörde att Suras ända målvakt skadade sig under matchen och hoppas han kan vara med i nästa match!
 
Irsta plockade en viktig pinne när man spelade 0-0 mot Tillberga, tror dock att det är Tillberga som är mest nöjda med poängen då man tidigt fick 2 spelare utvisade. Dåligt av Irsta att inte kunna skapa något framåt med 2 man mera. Hörde att det var nästan Tillberga som skapade farligare lägen.
 
 
 
Vad händer?
 

I den första omgången delades 21 gula och 2 röda kort ut. Det är snitt 3.5 gula kort per match.
 
Inte så farligt kanske då många är taggade inför premiären.. Meeen,
 
I omgång 2 så delades 31 gula och 2 röda kort ut. Snitt 5.1 gula per match.
 
Vet inte om det var så stor skillnad i spelet men en rolig sak som jag tänkte på är att i första omgången var det många nya/yngre domare än i andra omgången då medelåldern måste ha stigit ganska mycket.
 
Så nivån kanske var konstigare denna omgång? Tycker att det är sjukt svårt att spela när det är så stor skillnad match till match i domarnivån. Meeen, nya förmågor är på väg fram och förhoppningsvis blir det mera bredd och lite nyare blod så kanske det blir bättre :)
 
Inge illa menat mot domarna, är tacksam att dom finns så att vi kan spela fotboll men alltid kul att spekulera :)
 
 
Snart dags för ny omgång igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0